pixel

Heel je hart

Illumination

Alles is energie. We zijn met de wetenschap nu zover dat we nu met kwantum fysica beter kunnen begrijpen wat al 10.000 jaar door de sjamanen als methode gebruikt wordt. Alles is energie en energie kan andere energie beïnvloeden. De methode die hiervoor gebruikt wordt heet illumination en wordt ingezet om negatieve emoties en blokkerende gedachten die zich fysiek hebben gemanifesteerd tot kwaaltjes, klachten, ziekten en allergiën. Alles heeft connectie met elkaar.

In mijn zoektocht en fascinatie met energiewerk kwam ik terecht bij een opleiding die sjamanistische methoden leert aan therapeuten en coaches. Tijdens de eerste proefles wist ik al dat dit mij op het hart was geschreven en tijdens de opleidingsweek wilde ik dit als hoofdonderdeel van mijn praktijk 

Je kan dus letterlijk ziek worden van negatieve gedachten!

Waarom doe je wat je doet?

Wat houdt jouw patroon in stand?

Waarom doe je niet wat je eigenlijk wilt doen?

Wat houdt jou tegen om jou beste zelf te zijn?

Tijdens een illuminationsessie gebruik ik eeuwenoude sjamanistische technieken en werk ik met energie, chakra’s, aura’s en gevoelslagen om negatieve emoties en gedachten die zich fysiek hebben gemanifesteerd te verlichten, te illumineren en uiteindelijk te transformeren.

Bij klachten zoals…

Problemen door stress

Problemen door trauma

Terugkerende patronen

Depressieve gevoelens

Negatieve gedachten

Bij wensen zoals…

Vrij zijn van blokkerende overtuigingen

Vrij van negatieve emoties

Vrij van vreemde kwaaltjes en klachten

Meer geloven in jezelf

Dromen en creëren

nl_NLDutch