pixel

Heel je hart

Als kind worden we gevormd door dat waarvoor we werden beloond en bestraft, met name door onze ouders. Hoewel ouders hun kinderen met de beste bedoelingen grootbrengen, is opvoeden een delicate zaak. Kinderen beleven de wereld heel anders dan ouders, waardoor de sturing die zij ontvangen soms compleet anders wordt ontvangen dan door de ouders is bedoeld. De imprint die we hiervan hebben gemaakt, onze basisbedrading in het brein, dragen we ons hele leven met ons mee. Dit kan ertoe leiden dat we als volwassenen nog steeds bezig zijn met anderen te pleasen om ons goed over onszelf te kunnen voelen en om afwijzing te voorkomen. We belanden in relaties of op werkvloeren waar we geneigd zijn eindeloos veel te geven, terwijl we te weinig ontvangen om goed in balans te blijven. We lopen energetisch langzaam leeg, komen in zich herhalende patronen terecht die ons ongelukkig maken en uiteindelijk lopen we vast, raken we opgebrand of depressief.

In dit traject gaan we kijken naar de diepere oorzaak achter dat wat jou uit balans brengt en helpen we je zelf een nieuwe balans te bepalen.

Je weet aan het einde van dit traject:

Wat maakt jou tot wie je bent?

Waar klopt jouw hart sneller van?

Waarom doe je steeds niet wat je eigenlijk wel wilt doen?

Waarom doe je steeds wel dingen die je niet wilt doen?

Hoe maak je keuzes die jou dienen?

Hoe herstel je je energiebalans?

Hoe zorg je voor een goede balans in je relatie en gezin?

Hoe ga je om met pijn op je pad?

Dit alles zodat jij de regie terug kunt pakken over je leven, je gezondheid en over je energie. Je gaat met concrete oefeningen aan de slag, zowel tijdens de sessies als thuis zodat je leert wat jij nodig hebt om je energiek te voelen. Je komt weer in je eigen kracht en weet beter wie je bent en bent in staat de keuzes te maken die jou licht en vitaal maken!

Bij klachten zoals…

Futloos

Stress

Weinig energie

Afgestompt gevoel

Vaak slaperig

Depressieve gevoelens

Negatieve gedachten

Bushokje-gevoel

Veel moeten

Wanneer je

Fitter en vitaler wilt voelen

Meer zelfvertrouwen wil

Meer energie wil

Weer wilt dromen

Staan voor wie je bent

Ontdekken wie jij bent

Ontdekken wat jouw missie is

nl_NLDutch