pixel

Heel de mens

Dit is het traject waarbij je zowel je lichaam, je geest als je ziel gaat transformeren naar de beste jij. Een holistisch proces waar we zowel helpen je lichaam gezonder en slanker te worden, je negatieve overtuigingen helpen opruimen, balans te vinden in je leven en je energiehuishouding en jezelf weer in het middelpunt van jouw leven te plaatsen, waarbij we oude pijn en energetische blokkades opruimen en je helpen beter naar je lichaam te luisteren.

Je gaat aan de slag met een combinatie van de drie andere pakketten:

Heel je lichaam
Wij helpen je om op duurzame wijze gewicht te verliezen door je te helpen je lichaam weer gezond te maken, aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde duurzame methode. Niet het zoveelste jojo-dieet, geen calorieën tellen, niet excessief sporten en jezelf niet uithongeren. Dit programma is zo ingericht dat je je lichaam heelt, waardoor je lichaam geen tegenstander maar een vriend wordt in dit proces. Radicaal anders dan wat je tot dusver hebt gedaan. De methoden voor gewichtsverlies die gangbaar zijn, putten je lichaam uit, zorgen dat je stofwisseling vertraagt, dat je je leeg, hongerig en chagrijnig voelt en dat je je lichaam kortweg niet de voeding geeft die het nodig heeft.

 

Heel je hart
We gaan ook aan de slag met je energiebalans, het in kaart brengen van wie jij bent, wat je wilt, waar je van droomt en hoe je ervoor zorgt dat je uit het leven kunt halen wat erin zit. We helpen je een dreigende burn-out of depressie te voorkomen, door oude pijn en overtuigingen op te ruimen en dieper te kijken dan wat zich aan de oppervlakte afspeelt.

 

Heel je ziel
Met een transformerende ademhalingsmethode in combinatie met een energetische behandeling helpen we je volgens sjamanistische principes oude pijn te helen, energetische blokkades op te lossen en je te leren luisteren naar de taal van je lichaam. Jij hebt in jou alle wijsheid en antwoorden al, je moet alleen weten hoe je het kunt horen.

Bij klachten zoals…

(Langdurig) overgewicht

Emotie-eten

Vermoeidheid

Stress

Depressieve gevoelens

Negatieve gedachten

Wanneer je

Fitter en vitaler wilt voelen

Gezonder willen eten en drinken

Gezond en blijvend afvallen

Meer zelfvertrouwen wil

Meer energie wil

Weer wilt dromen

nl_NLDutch