pixel

Bedankt!

het e-book ontvang je nu in de mail

Herken je dit?

* Je worstelt al jaren, zo niet je hele leven, met je te hoge lichaamsgewicht
* Je streefgewicht is ondanks vele pogingen niet meer geweest dan een stip aan de horizon
* Je hebt de wil om blijvend te veranderen
* Je hebt al allerlei verschillende diëten geprobeerd
* Dit werkte niet voor jou
* Je verloor wel gewicht, maar kwam nooit lager dan een bepaald gewicht
* Je kon de honger redelijk aan, maar realiseerde je eigenlijk wel dat deze strategie het niet ging worden op de lange termijn
* Je raakte ontmoedigd of er gebeurde iets anders waardoor je stopte met het stramien waarin je jezelf hebt geplaatst
* Over de loop der jaren is het gewicht waarop je bleef steken steeds hoger geworden
* Inmiddels heb je liever niet dat er foto’s van je worden gemaakt
* Je schaamt je voor het getal op de weegschaal en voor de maat van je kleding
* Je voelt je niet lekker in je lijf, krijgt steeds meer kwaaltjes
* Je hebt steeds minder energie en merkt dit in je werk, je relatie en je gezin
* Je wilt heel graag je streefgewicht bereiken, maar hebt eigenlijk de hoop dat je dit ooit nog gaat waarmaken opgezegd
* Je bent je vertrouwen in het bereiken van je doel kwijtgeraakt door de vele terugvallen en loze beloften van zgn ‘dieetgoeroes’
* En eigenlijk ook het vertrouwen in je lichaam, je doorzettingsvermogen en je zelfbeheersing
* Misschien ben je gewoon wel gemaakt om dik en moe te zijn, jouw lijf werkt gewoon niet mee, wat je ook probeert
* Ben je er eigenlijk, diep van binnen, van overtuigd geraakt dat het probleem in jou zit?
Wat nou als ik je vertel dat het niet aan jou ligt?

Wat als ik je vertel dat de gangbare strategieen om gewicht te verliezen, alleen maar leiden tot tijdelijk gewichtsverlies, honger en het jojo-effect waarmee je inmiddels ruimschoots ervaring hebt opgedaan?

Je weet al dat de gangbare methoden om gewicht te verliezen jou niet helpen, dat heb je allang ervaren. Je bent alleen niet die strategieen, maar jezelf in twijfel gaan trekken. Het vertrouwen in je lichaam heb je opgezegd, in plaats van het vertrouwen in de methoden die worden gepromoot om gewicht te verliezen. En dat is NIET jouw schuld, ondanks dat je bent gaan geloven dat het aan jou ligt.

We zijn als mensheid zover afgeraakt van onze natuur en we leren al heel jong niet meer op ons lichaam te vertrouwen. Op ons gevoel te vertrouwen. ‘Eet je bordje leeg’ want je moet groeien, ook al heb je geen honger, ‘Hou op met huilen’, want er is niks om te huilen, ‘Nu moet je slapen’ omdat het tijd is, niet omdat je moe bent, eindeloos veel voorbeelden kunnen we noemen die het vertrouwen in onszelf ondermijnen. En het verlies van dit contact met ons lichaam, het steeds verder afraken van de natuur door het gebruik van technologie (al beginnend bij verlichting) en vertrouwen op de verkeerde informatie, is de reden dat overgewicht een ware epidemie is geworden.

Eigenlijk is het een heel verdrietig verhaal, de opsomming hierboven. Maar je leest het met zoveel herkenning, dat het je nieuwe normaal is geworden.

Wij kennen dat verdriet ook uit eerste hand. De machteloosheid en de ondermijning van ons vertrouwen in onze kracht, ons lichaam en ons doorzettingsvermogen kunnen we nog proeven. Maar het ligt achter ons. En wat wij willen, is jou ook leren hoe je het patroon kunt doorbreken en je streefgewicht kunt bereiken. Te stoppen met jojo-en, zonder pakjes, zakjes, pillen en andere dure dieetproducten, zonder jezelf uit te hongeren. Met goede begeleiding, binnen een programma dat je kunt volgen in je eigen tempo en tijd.

Wat wij doen?

We leren je welke strategieën om gewicht te verliezen werkelijk helpen, zonder calorieën tellen, zonder honger en weer te luisteren naar wat je lichaam jou te vertellen heeft. Je wordt daardoor gezonder en energieker waardoor je je natuurlijke gezonde gewicht zult bereiken en behouden. In contact met jezelf, trots op je lichaam. Dat zie je en dat voel je!

We zullen je af en toe een mailtje sturen met tips om hiermee aan de slag te gaan. Als je meer begeleiding wenst, staan wij voor je klaar om je te helpen definitief je ideale gewicht te bereiken! 

nl_NLDutch