pixel

Aanbevelingen

Ik heb mee gedaan met de januari fast-challenge. Half november ben ik bevallen en ik wilde graag weer terug naar mijn oude gewicht. Marco en Leonie deelde veel nuttige info, hebben verstand van zaken, beantwoorde snel mijn vragen en bovenal deelde ze leuke recepten waardoor ik weer aan het bakken ben geslagen. Zeker een aanrader om mee te doen!

Rachel Vermazen

Marco kan je met zijn ongedwongenheid en kalmte, heel snel op je gemak laten voelen. Hij heeft ontzettend veel kennis van lichaam en geest en is gedreven en enthousiast om iedereen op weg te helpen! Ik voel me altijd rustiger na een gesprek met hem en ook altijd weer meer gemotiveerd om het beste uit mezelf en uit mijn leven te halen!

Maaike van Eck

In januari meegedaan met de fast-challenge, niet zozeer om iets aan mijn gewicht te doen, maar buikvet, cholesterol en snaaigedrag zijn dingen waar ik wel iets aan moet doen. En ik moet zeggen; het ging echt heel erg goed! Mijn buikvet is afgenomen, ik begin zelfs de contouren van een sixpack(je) te zien, dat is me nog nooit eerder gelukt! Cholesterol weet ik nog niet, en qua snaaien ben ik -zeker doordeweeks- heel braaf geweest en dat voelde heel erg goed.
Ik ben ook al een keer in de praktijk geweest voor een illumination behandeling. Marco pakt dit erg prettig en professioneel aan, het voelde fijn en ik heb een hoop stof tot nadenken gekregen. Ik ben zeker vooruit geholpen.

Marcel van der Sar

Marco is een rustige liefdevolle man die echt de tijd voor je neemt. Hij is uitstekend in staat om door te vragen tot de kern. Na een sessie met hem zag voor mij de wereld er weer stukken beter uit

Ineke Veerman

Meegedaan met de Januari Fast Challenge , super om de leuke stimulerende berichten van Marco en Leonie te krijgen , goede begeleiding, Leuke recepten en tips met een mooi resultaat in 1 maand 6 kg kwijt maar wat super fijn is ik voel me veel energieker, positiever en prettiger in mijn vel !!
dank jullie wel !!
Aanrader

Carla Niekerk

Download mijn gratis e-book

18 tips om vet te verliezen zonder calorieën tellen!

nl_NLDutch